Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daea a intrat în colimatorul baronilor PSD

Postat la: 10.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) este institutia aflata sun tutela Ministerului Agriculturii care ar trebui sa se ocupe de irigatii. Teoretic. Practic insa, in acesta institutie a fost un adevarat jaf in ultimi ani si astfel mare parte din sistem de irigatii a fost distrus.

Actualul ministru al Agriculturii, Petre Daea, sustine ca vrea sa repuna pe picioare institutia, si, ca atare, a pregatit un ordin care genera un mare scandal in PSD si in tara. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Petre Daea va emite un ordin prin care la ANIF se vor angaja in perioada urmatoare circa 500 de persoane. Insa, dintre cele 500 de posturi vreo 60 vor fi alocate judetului Teleroman, adica in fieful baronului Liviu Dragnea, in timp ce in alte judete agricole cum ar fi Giurgiu nu s-a prevazut niciun post. Ca atare, mai multi baroni PSD au luat foc cand au auzit de intentia lui Daea si au amenintat ca nu vor lasa lucrurile sa decurga asa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE