Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Controversatul Mândrescu numit pe sest in CA la RAR cu o zi inainte de demisia lui Tudose

Postat la: 23.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nici n-a inceput bine anul ca in 13 ianuarie 2018 in CA de la RAR a fost numit Bogdan Stelian Mândrescu, omul impus anul trecut de vicepremierul Marcel Ciolacu şi de fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, în fruntea Companiei Naționale Aeroporturi București.

Anuntul oficial al numirii lui Mândrescu s-a facut insa pe 15 ianuarie, cu o zi inaintea demisiei lui Tudose. Si odata cu Tudose, dispar din schema si Ciolacu si, mai mult decat sigur, Felix Stroe, vorbindu-se de revenirea la Transporturi a lui Razvan Cuc. Mândrescu, dupa cum am mai anuntat in Ziuanews este omul de casa al baronului PSD de Buzau Marcel Ciolacu, infipt la CNAB SA pe filiera altui baron local, cel de Giurgiu, Nicolae Bădălau, al carui om de casa la vreme aia era Razvan Cuc.

Apoi, Cuc cu Mândrescu au purces la lucrari de infrasctructura la Aeroportul Otopeni pentru firme din pepiniera celor doi baroni locali care-i patroneaza. odata cu debarcarea lui Cuc si cu numirea lui Stroe, Ciolacu a "lucrat" la noul minisru al Transporturilor ca sa-l pastreze pe Mândrescu in functie si sa nu fie atins ca dauna colaterala de scandalul de la Tarom (apropos, Bogdan Mândrescu este si in acest CA), mai mult, l-a propulsat la RAR.

Numirea acestuia s-a facut printr-o firmă de recrutare angajată de Ministerul Transporturilor. Manevra este surprinzătoare, întrucât Mândrescu n-are nici în clin nici în mâneca cu activitatea de la RAR, la fel cum n-are nicio treabă cu activitatea de la CNAB, compania care include cele două aeroporturi - Henri Coandă, fost Otopeni, și Traian Vuia, fost Băneasa. Până să ajungă în Ministerul Transporturilor, Mândrescu a fost timp de un de zile consultant la cabinetul fostului președinte-director general al SRTV, Stelian Tănase.

Noul Consiliu de Administraţie de la RAR este format din constănţeanul Dumitru Coiciu - președinte şi şase membri: Marian Dima (tot din Constanța, fost președinte CA RAR), Aurelia Surulescu (director general al Autorității Rutiere Române), Tiberiu Mavrodin - secretar de stat la Ministerul Finanțelor, Bogdan Mândrescu, Adrian Popescu și George Adrian Dincă - actualul director general de la RAR, al cărui mandat, acordat în baza OUG nr.109/201, a expirat de mai bine de un an de zile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE