Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Consilierul pensionar al managerului de la CFR Marfă are 900 de litri cotă lunară de carburant

Postat la: 29.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihut Craciun, omul lui Dacian Ciolos adus de la firma de ciocolata si impus in fruntea companiei CFR Marfa, demonstreaza pe zi ce trece ca este preocupat mai mult de aranjamente si mai putin de soarta angajatilor.

Astfel, dupa ce si-a tras doua consiliere de 25 de ani care sa-i plimbe laptop-urile, si-a mai adus inca doi consilieri pensionari: Mihai Darie si Jane Iordan. Pentru ultimul, Mihut Craciun Mihut are o slabiciune aparte. Astfel, langa biroul sau de la CFR Marfa, Craciun a amenajat un birou spatios si dotat ultimul racnet pentru consilierul Jane Iordan. Mai mult, pensionarul Jane Iordan beneficiaza lunar de la CFR Marfa de o cota de carburant intre 500 si 900 de litri, in conditiile in care orice sucursala CFR Marfa din tara are alocata o cota de 500 de litri de carburant pe luna pentru tot parcul auto al sucursalei.

Practic, consilierul pensionar a lui Mihut Craciun circula zilnic, cu benzina de la CFR Marfa, intre 200 si 400 de km. Incredibil? Insa, prin incheierea din data de 03.09.2014, instanta de judecata in dosarul nr.28428/3/2014 aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti - Sectia a VII-a civila, a admis cererea de deschidere a procedurii insolventei prevazuta de Legea nr.85/2014, in procedura generala, fata de S. Intretinere si Reparatii Locomotive si Utilaje - C.F.R. IRLU S.A. fiind desemnat ca administrator judiciar provizoriu FIVE SPRL.

Trebuie precizat ca Societatea Intretinere si Reparatii Locomotive si Utilaje C.F.R. IRLU S.A. a fost infintata in anul 2001 prin externalizarea activitatii de reparatii locomotive din cadrul Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa "CFR MARFA" S.A, fiind practic o filiala a acesteia. De curand, consilierul Jane Iordan a fost desemnat de lichidator, la recomandarea lui Mihut Craciun , si director al CFR IRLU.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE