Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine l-a redus la tacere pe seful DIICOT si care e planul secret al lui Horodniceanu

Postat la: 09.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Seful DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, saptamana aceasta, ca nu a discutat cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre propunerea sa privind un audit extern asupra Ministerul Public, comentand ca DIICOT nu a facut obiectul MCV sau al vreunei alte verificari pana acum, dar ca institutia se va supune deciziilor Guvernului.

„Ar trebui intai sa intelegem termenii, ar trebui sa il intrebati pe domnul ministru al Justitiei in ce va consta si noi nu avem, stiti cum e, bucurosi le-om duce toate. (...) E firesc ca Ministerul Public sa fie tratat intr-un tot unitar, dar, pe de alta parte, DIICOT nu a constituit pana acum nici obiectiv al MCV si nici mecanism de verificare facut de ministrul Justitiei in perioada urmatoare", a spus Horodniceanu.

Declaratia sefului DIICOT arata ca in timp ce Augustin Lazar are in fiecare zi cate o noua iesire publica, Daniel Horodniceanu a ajuns sa se ascunda de mass-media. Si, cu greu, de-abia i-au fost smulse cateva vorbe chiar si dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca va baga si DIICOT-ul in „morisca" auditului extern, Horodniceanu limitandu-se sa accepte situatia.

Horodniceanu  a preferat sa se tina departe de toate scandalurile momentului. Seful DIICOT tace malc, mai ales ca politicienii de la putere inceput deja sa faca procurori sefi "din umbra", atat pentru DNA, cat si pentru Parchetul General. Si astfel pana nu de mult „revolutionarul" Horodniceanu spera sa joace la doua capete. Primul scop fiind sa-si „securizeze" actuala functie, mai ales ca DIICOT-ul a primit recent un nesperat cadou, actuala coalitie de guvernamant agreand acordarea de atributii sporite structurii, dupa „chipul si asemanarea" DNA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE