Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Carmen Dan, regizorul de serviciu al jocurilor de culise de la Agenția Națională Antidrog

Postat la: 07.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De cateva saptamanii, Agentia Nationala Antidrog (ANA), condusa de chestorul Sorin Oprea, este scanata la sange de catre o echipa de control de la Ministerul Afacerilor Interne pastorit inca de pupila lui Dragnea, Carmen Dan.

Ca se fac controale si verficari nu este ceva iesit din comun, si, in fond, e treaba ministerului cum isi gestioneaza bucataria interna. Numai ca acest control la ANA este unul cu tinta precisa si anume debarcarea chestorului Sorin Oprea. Dar, controlul mai are si multe aspecte din care reiese si platirea unor polite din trecut. Concret, despre ce este vorba? Seful Corpului de control al MAI este comisarul sef Bogdan Stefanita Iasnic, care, si-a facut mult ucenicia la cabinetului fostului sef al ANA, chestorul Pavel Abraham.

Dupa ce Abraham a fost debarcat de la ANA de catre fostul ministru Cristian David, Bogdan Iasnic s-a refugiat sub aripa lui Constantin Manoloiu, care la aceea vreme era director al Direcţiei Evaluare-Coordonare din cadrul agentiei. Ulterior, in octombrie 2008, Manoloiu ajunge directorul Corpului de control din MAI pana prin septembrie 2009, post pe care revine in 2013. Prin trecerea lui Manoloiu la minister, Bogdan Iasnic ajunge director al Agentiei Nationale Antidrog de unde este schimbat cu Sorin Oprea.

Practic, Oprea l-a ejectat pe Iasnic de la ANA, iar Iasnic a ajuns din nou sub aripa lui Manoloiu la Corpul de control al MAI. Cand Manoloiu s-a pensionat, Iasnis a ramas seful Corpului de control din MAI si, din aceasta postura, a ordonat un control la ANA a carui finalitate este usor de anticipat: schimbarea lui Sorin Oprea. Ca trebuie sau nu schimbat Oprea e treaba ministrului de Interne Carmen Dan, dar cum s-au derulat verificarile la ANA lasa loc de multe interpretari, mai ales ca Iasnic este acum „tatal" controalelor din MAI, iar Oprea l-a inlocuit pe Iasnic la sefia ANA. Si uite asa se invarte roata si se face hora mare!

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE