Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Caragiale s-a mutat la Ministerul Transporturilor: „Regele păcănelelor" evaluează activitatea Tarom

Postat la: 21.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat ieri că până pe 5 decembrie secretarul de stat Dragoș Titea, care conduce în prezent o comisie care analizează activitatea companiei aeriene naționale, va prezinta un set de propuneri legate de TAROM.

"Conducerea TAROM este exercitată printr-un Consiliu de administrație, când Consiliul de administrație va decide o să avem un nou director general. (...) În prezent, un colectiv condus de secretarul de stat Dragoș Titea acționează zilnic, timp de șase - opt ore, în cadrul companiei, este prezent de dimineață până seara în companie, pentru întărirea disciplinei, pentru rezolvarea problemelor ridicate de Curtea de Conturi și de Corpul de control al primului-ministru. Vom întări disciplina la maxim. (...) În momentul de față există o comisie condusă de secretarul de stat Dragoș Titea care are termen până pe data de 5 decembrie să prezinte propuneri concrete cu care mergem la primul-ministru", a declarat ministrul Transporturilor la plecarea de la întâlnirea pe care a avut-o, luni, la Parlament, cu senatorii PSD.

Stroe in rolul lui Farfuridi

Acest anunt al ministrului Transporturilor parca este desprins din „O scrisoare pierduta" a lui Ion Luca Caragiale, numai ca rolul lui Farfuridi este jucat acum de Felix Stroe. „Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele... esenţiale", spunea Farfuridi, la adunarea din actul al III-lea al Scrisorii Pierdute: Practic, acest anunt al ministrul Felix Stroe e ca si cum au cadea din lac in put sau, mai direct, cand vrei sa ingropi si mai mult ceva ori sa acoperi, faci o comisie. De ce? Pentru ca Stroe habar nu are cine este Dragos Titea, adica n-are nicio legatura cu Tarom doar prin faptul ca a zburat cu avionul si odata cu elicopterul, dar ZIUAnews va face o scurta prezentarea a celui care in era Cuc-ului lui Badalau a blocat controlul la Romatsa unde este angajat si unde a si fost pana de curand si presedinte CA.

Traseu de succes: Titea, de la păcănele la trenuri și avioane

Secretarul de stat de la Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, mai cunoscut ca "regele pacanelelor" pentru ca s-a remarcat public prin numeroasele sali de jocuri mecanice pe care le pastorea, a ajuns ca urmarea trocului politic din era USL sa fie director al Directiei Juridice de la ROMATSA la un timp relativ scurt dupa ce a terminat cursurile de drept ale unei facultati particulare aflate in apropierea ROMATSA, post din care s-a suspendat cat este demnitar. Potrivit declaratiei de avere, Titea a incasat anul trecut de la Romatsa in calitate de director juridic, nici mai mult, nici mai putin, de 535.637 de lei, ceea ce reprezinta 44.636 de lei pe luna, adica 10.000 de euro. Practic, Titea incaseaza dublu si ceva mai mult decat presedintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, Liviu Dragnea sau Calin Popescu Tariceanu- 4.600 de euro, si chiar mai mult de trei ori decat seful Curtii de Conturi a Romaniei, Nicolae Vacaroiu- 3.150 de euro.

"Regele pacanelelor" a fost demis de fostul premier Victor Ponta in 2015 pentru ca si-a dus familia la mare si secretara cu elicopterul unei institutii publice dar a fost reevaluat de Liviu Dragnea, iar acum a fost mandatat de Felix Stroe sa raspunda de domeniul aviatiei, iar fostul ministru al Transporturilor- Razvan Cuc il imputernicise sa raspunda de toata activitatea din domeniul feroviar, inclusiv a metroului. Adica, Titea, de la pacanele ieri, azi a ajuns mare specialist in aviatie si cale ferata! Curat, murdar cum ar spune nenea Iancu!

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE