Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bordurile lui Negoită se dezmembreaza vazand cu ochii. Spagile insa raman sub ochii DNA pentru un nou dosar penal

Postat la: 24.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe Calea Vitan din Sectorul 3 pastorit de edilul Robert Negoita de la PSD, plagiatorul en-gros si en-detail, bordurile roz se dezmembreaza cu viteza maxima. Lucrarile au fost date pe bani frumosi clientilor de casa ai primarului smenar. Ziuanews a publicat despre aceasta afacere de zeci de milioane de euro, pentru prietenii primarului. Acum, insa, s-a ales praful si Negoita incearca sa dreaga bucuiocul ca sa nu se mai deschida inca un dosar penal la DNA.

Macar Adriean Videanu care facea si el afaceri di granda cu borduri le punea din marmura in tot Bucurestiul, sa fie trainice. Numai ca si acestea au fost inlocuite de primarii de sectoare, prin lucrari "pe ochi frumosi", campion insa a fost Robert Negoită, care a facut inclusiv borduri supraetajate in tot sectorul. In limbajul localnicilor, bordurile sunt "serpii roz de ciment", dar care se scorojesc si se faramiteaza mai ceva ca bucata de branza, ori de cate ori se strica vremea mai tare.

Cam asa arata o farama de Bucuresti in anul de gratie 2018 (si asta nu la periferie, ci in buricul targului!), an cand aniversam Centenarul si ar trebui sa avem o capitala moderna si "gatita" de sarbatoare:borduri roz sparte

Probabil inspirandu-se din mestesugurile practicate pe la 1918, primaria a decis sa peticeasca pe ici, pe colo, pe unde arata cel mai urat. Iata si cateva imagini inedite surprinse joi si vineri pe Calea Vitan, unde mai multi lucratori de la Sectorul 3 scliviseau de zor, cu bidinele si ciment, serpii roz montati de o parte si de alta a sinelor de tramvai.

bordura roz muncitoribordura roz uneltebordura muncitorbordura roz mica fierbordura muncitor spate

 

bordura roz ciment

Insa e mult de lucru, pentru ca sunt kilometri intregi de borduri faramicioase in "curtea" administrata de liderul social-democrat.

bordura roz sarpe

Anul trecut, primarul Robert Negoita era tare mandru de gaselnita sa, ba chiar a pus singur mana la treaba, desi lucrarile de reconditionare a bordurilor roz starneau nori de praf, ridicau pana la cer decibelii si generau numeroase semne de intrebare cu privire la costurile suplimentare facute din bani publici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE