Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bordel mascat la doi paşi de Parlament şi Catedrala Neamului, în vila avocatului Ion Neagu

Postat la: 27.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multe institutii ale statului, printre care Presedintia Romaniei, Ministerul Justitiei, Ministerul de Interne si Serviciul Roman de Informatii, au fost sesizate recent despre faptul ca „in imobilul situat pe strada General Ion Dragalina, nr. 14, Sector 5, Bucuresti, la doi pasi de Parlamentul Romaniei si Catedrala Mantuirii Neamului au loc activitati care contravin flagrant legii, linistii publice si bunelor moravuri precum si valorilor si drepturilor fundamentale ocrotite de lege".

In sesizare se face referire la acele activitati care contravin legii, si anume „prostitutia mascata, iar unele comportamente ale unor indivizi si mai ales individe tradeaza, ori afiseaza in mod expres consumul de droguri". Practic, in acest imobil functioneaza oarecum oficial un salon de masaj erotic, dar in realitate este „prostitutie mascata" care se „desfasoara intr-un trafic intens, zi de zi, noapte de noapte de la inceputul anului si in prezent".

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, imobilul de la nr.14 de pe strada General Ion Dragalina (FOTO 1) este detinut de catre avocatului Ion Neagu, fost pana de curand rector al Universitatii Nicolae Titulescu, care locuieste la trei case de acest imobil.



Jocuri de lumini lângă o grădiniţa americană

In sesizare se solicita institutiilor statului sa verifice activitatea in imobilul de la aceasta adresa intrucat frecvent isi aparitia in zona o multime de autoturisme, fapt pentru linistea locuitorilor din zona este tulburata permanent. Mai mult, cainele unui locuitor de pe aceasta strada a fost gasit mort, fiind otravit cu o substanta necunoscuta. Locuitorii de pe aceasta strada sustin ca o sedinta de masaj erotic costa 200 de lei. In schimb, cei care apelau la serviciile fetelor care prestau in acest imobil erau riguros selectati si intrau in imobil doar cand la unul dintre geamuri era luminat in culoarea verde. Cand geamul era luminat in rosu insemna ca este ocupat. Mai trebuie precizat ca la o casa de acest stabiliment unde functioneaza salonul de masaj erotic este o gradinita americana (FOTO 2).

Expoziţie ad-hoc de limuzine parcate pe strada General Ion Dragalina

Zi de zi, seara de seara, in zona vilei de la nr. 14 de pe strada General Ion Dragalina sosesc diverse limuzine, care stationeaza cateva ore. Multi dintre cei apeleaza la serviciile fetelor din acest stabiliment sunt obligati sa mai astepte si in masina ceva timp deoarece fetele sunt ocupate. Potrivit informatiilor furnizate catre ZIUAnews, frecvent au stationat in apropierea vile de la nr 14 urmatoarele autoturisme: B 100 CHJ, B 100 CHI, B 110 SIM, B 27 NJZ, SB 26 ABI, B 421 ZTE, TM 45 BCM, TM 29 BBM, AG 47 FAN, B 828 BAC, B 12 SBS, CT 07 ZIL, VN 59 VNC, B 21 DYF, B 46 WTH, B 57BGTS, B 66 FHA, IS 18 PNC, B 47WXG, B 50 ULH, B 800 THO, B 960 XOX, SB 09 AOX, B 102 PDG, IF 10 YSH.

Sesizarile locuitorilor din zona a facut ca in ultimul timp activitatea din interiorul imobilului de la nr 14 de pe strada General Ion Dragalina sa fie ceva mai restransa, adica doar noapte tarziu. Intre timp, la intrarea in vila este postat un afis unde clientii sunt anuntati salonul de masaj erotic s-a mutat in zona hotelului Marriott si sunt afisate mai multe numere de telefon.

Tergiversarea Poliţiei Capitalei

Potrvit informatiilor detinute de ZIUAnews, sesizarile catre diverse institutii de control ale statului au fost directionate spre solutionare catre Politia Capitalei si Politia Sectorului 5, dar pana in prezent cei care au sesizat nu au primit niciun raspuns nici din partea institutiilor sesizate, dar nici din partea conducerii Politiei Capitalei.

Clienţi celebri apăraţi de avocatul Ion Neagu

Avocatul Ion Neagu a infiintat Universitatea „Nicolae Titulescu", fiind si rectorul acesteia pana de curand cand a cedat sefia universitatii catre fiul sau. De a lungul timpului, Ioan Neagu a fost avocatul unor personaje controversate printre care Zaher Iskandarani, Gabriel Bivolaru, Victor Atanasie Stanculescu, Liciu Vaclea, Dan Tartaga, Marian Iancu, Miron Cozma si cetatenii turci Kesser Fatih, care a adus bugetului statului un prejudiciu de 87 de miliarde de lei, si Husayn Saral- acuzat în țara natală de crime, sechestrări de persoane, trafic de droguri . Mai trebuie precizat ca una dintre firmele turcului Kesser Fatih („FLETCHER GROUP" SRL a avut sediul social chiar in imobilul de la nr. 14 de pe strada General Ion Dragalina.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE