Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Baronul PSD de Giurgiu Nicolae Bădălău, vătaful drumurilor din 13 județe și municipiul București

Postat la: 15.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Din postura de presedinte executiv al PSD si vicepresedinte al Senatului, baronul PSD de Giurgiu, Nicolae Bădălău, a ajuns al doilea om dupa Liviu Dragnea. Ca atare, el si-a impus o serie de oameni de ai sai in posturi cheie in Guvern si in administratia centrala si locala. Cea mai spectaculoasa mutare a lui Badalau a fost numirea ca ministrului al Transporturilor a deputatului PSD de Giurgiu, Razvan Cuc.

Practic, prin numirea lui Cuc, Badalau a preluat controlul asupra Ministerului Transporturilor si automat si a celor peste 50 de entitati aflate sub tutela acestui minister. Ultimele doua mutari soc facute de Badalau in ograda lui Cuc au avut la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Imediat dupa ce a fost numit ministru, Cuc-ul lui Badalau la impus in fruntea CNAIR ca director general interimar pe Stefan Ionita, directorul centru de studii tehnice rutiere si informatica - CESTRIN.

Insa, de cateva zile, directorul Stefan Ionita a schimbat conducerea la doua dintre cele mai importante din cele sapte directii regionate de drumuri si poduri aflate in subordinea CNAIR. Astfel, la DRDP Bucuresti a fost numit Daniel Augustin Dinu, nimeni altul decat sotul favoritei lui Badalau, deputata PSD de Giurgiu-Elena Dinu, care n-are nici in clin nici in maneca cu activitatea de la drumuri. Dar, daca Baladau l-a vrut, Cuc a cerut si Ionita a executat. Trebuie precizat ca DRDP Bucuresti este cea mai mare directie regionala a CNAIR avand grija de drumurile din opt judete- Teleorman, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Buzau, Ilfov, Prahova, Dambovita si Arges, si municipiul Bucuresti.

Cea de a doua mutare surpriza a fost la DRDP Craiova, adica in fieful Olgutei Vasilescu, unde aterizat director tot un om a lui Badalau de la Giurgiu, Bogdan Laurentiu Bratu. Acesta n-are nicio legatura cu activitatea de la drumuri, dar, in schimb, s-a remarcat la mitingurile din iarna aceasta de la Palatul Cotroceni (vezi foto de mai sus - cel din dreapta imaginii).

DRDP Craiova se ocupa de drumurile din cinci judete- Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea si Olt. Practic, prin aceste doua numiri, baronul giurgiuvean a preluat controlul drumurilor din 13 judete si municipiul Bucuresti. De fapt, baronul PSD de Giurgiu, Nicolae Badalau, este atras de drumurile din Romania, mai ales ca pana la alegerile locale din iunie 2016, finul sau, actulalul presedintel ale CJ Giurgiu, Marian Mina, a fost director la DRDP Bucuresti, adica acolo unde este acum sotul deputatei PSD Elena Dinu.

Si actualul ministru Razvan Cuc este foarte apropiat de anumiti oameni de afaceri ale caror firme au beneficiat de contracte la drumuri. Una dintre acestea este fosta firma a controversatului senator Catalin Voicu- Gecor, administrata acum de George Cusă, prietenul lui Razvan Cuc si Marian Mina.In august 2014, directorul administrator al firmei Gecor George Cusă, a răspuns provocării de a-şi turna o găleată cu apă rece ca gheaţa în cap in cadrul campaniei ICE BUCKET CHALLENGE pentru susţinerea cercetării în domeniul ALS, găleata fiindu-i turnată de Răzvan Cuc (vezi foto mai sus). La rândul său, Cusa i-a provocat pe Răzvan Cuc, Marian Mina şi Alexandru Andrei- in prezent deputat PSD de Giurgiu.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE