Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anișoara Cornilă, șefa juridicului din Ministerul Transporturilor, și-a luat doctoratul la Poliție coordonată de cuscrul său

Postat la: 25.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De vreo trei ani, dirctorul Directiei Juridice, Anisoara Cornila, fosta gestionara a unui dutty free din Vama Giurgiu, taie si spanzura in Ministerul Transporturilor, dar mai ales la cele 52 de entitati aflate sub tutela acestui minister.

Practic, ea decide cand se tine AGA sau CA si cam ce documente trebuiesc aprobate. Cine nu-i canta in struna ii ameninta ca are relatii cu diversi procurori: "Mamitica, mamitica, ai grija ca vorbes cu..." Pana sa fie arestata Alina Bica se lauda cu ea, dupa care a schimbat macazul, si acum sustine ca este in relatii foarte bune cu seful DIICOT- Daniel Horodniceanu.

In realitatea, ea doar arunca praf si amenintari voalate in ochii naivilor, bazandu-se pe un fapt mai putin cunoscut. In 2009, mai exact pe 14 august, Anisoara Cornila (fosta Spoeala) si-a dat doctoratul la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. Teza: "Raspunderea penala in dreptul muncii" avandu-l ca coordonator pe profesorul Alexandru Ticlea. Acesta a fost profesor la Academia de politiei AI Cuza, si ulterior a ajuns rector al Universitatii Ecologice, iar din aceste posturi a coodonat doctoratele la multi politisti si procurori.

Insa, ceea ce se stie mai putin este faptul ca fiul lui Alexandru Ticlea, Tiberiu Ticlea, este casatorit cu fiica Anisoarei Cornila. Ca urmare a acestei cumetrii, Anisoara Cornila l-a impus ilegal pe ginerele sau in CA de la Tarom, si ulterior, a ajuns chiar director adminstrativ, dar pentru scurt timp ca a fost debarcat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE