Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Volumul „Povești din Țara Copiilor Fericiți" s-a lansat la București

Postat la: 05.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La inceputul acestei saptamanii, scritorul Petre Craciun si-a lansat la, libraria Mihai Eminescu din Capitala, volumul „Povești din Țara Copiilor Fericiți".

Cu acest prilej, criticul Alex Stefanescu a vorbit despre autor si cartile sale, afirmanad ca „Pe mine, cărțile lui Petre Crăciun m-au entuziasmat. Are un atât de evident talent, încât cei care se chinuiesc de o viață întreagă să scrie literatură pentru copii și nu reușesc - sunt și unii care reușesc - nu înțeleg ce act de magie a făcut Petre Crăciun. Trăiesc cu candoare bucuria de a citi aceste povești fermecătoare". Copiii prezenți la aceasta lansare au primit, ca de fiecare dată, un Certifcat de Ambasador în Regatul Poveștilor din partea editurii, o tradiție statornicită de Petre Crăciun odată cu publicarea volumului "Cu Andersen în Regatul Poveștilor".

Volumul „Povești din Țara Copiilor Fericiți este cel de al 15-lea al scriitorului pentru copii Petre Craciun dupa aparitia celor anterioare: „Floarea înțelepciunii și iarba puterii" (povești), "Taina ghemului de ață" (versuri pentru copii), "Cândva mă chema Codiță" (povestire pentru copii), "Cruciada pisicilor" ( versuri), "Basme", "Robert cel Cuminte" (roman), "Primul zbor" (poezii pentru copii), "Basme pentru familia mea", "Fetița din Floare", (roman pentru copii), "Cu Moș Crăciun în Țara copiilor neîncrezători", (roman), "Cu Andersen in Regatul Poveștilor" (roman), "Povestiri desrpre România, țara părinților" (un volum pentru copiii români din diapora și comunitățile istorice), "Împăratul-Copil. Povești în versuri", "Ghiozdanul cu poezii" (versuri) și "The Girl in the Rose" (traducere de Adrian G Săhlean)

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE