Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vocea României. Smiley, criticat dur de fani după show: "Urât, foarte urât!"

Postat la: 17.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vocea României 2016 s-a încheiat cu victoria Teodorei Buciu, eleva antrenată de Tudor Chirilă. După show, Smiley a fost criticat de fani pentru atitudinea pe care a avut-o.Buciu, de doar 17 ani, este câștigătoarea show-ului de talente „Vocea României". Artista, care a fost antrenată de Tudor Chirilă, l-a devansat în finală pe Alex Mușat, elevul lui Smiley.

După terminarea show-ului de talente, Smiley a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare alături de elevul său, Alex Mușat. Imaginea este însoțită de următorul mesaj: „Vă mulțumim că ne-ați votat... pentru mine Vocea e Alex Mușat! V-am pupat!" Cu toate acestea, prietenii virtuali ai lui Smiley i-au transmis mesaje prin care îi critică atitudinea avută în timpul show-ului. Artistul a fost taxat pentru faptul că a comentat dur prestația lui Robert Botezat, celălalt finalist din echipa lui Tudor Chirilă.

„Cu toată stima pentru tine, dragă Smiley vreau să îți zic că nu a fost deloc frumos comentariul tău pentru Robert. Asta unu. Doi. Tu chiar ai crezut vei câștiga cu o persoană care cântă una și aceeași?", i-a scris un internaut lui Smiley. Cântărețul a replicat imediat: „Băi, dar a cântat prost". Nici felul în care Smiley și ceilalți doi jurați, Loredana și Marius Moga, s-au comportat cu Tudor Chirilă dupăî finală nu a fost lăsat deoparte.

„Smiley ( și ceilalți doi antrenori), ar fi fost cel puțin drăguț din partea voastră să mergeți pe scena să felicitați finalista!..nu să încremeniți cu zâmbetele alea crispate!", i-a scris un fan. „Iar „bisericuța" de la final cu Loredana în timp ce Teodora și Tudor cântau, nu mi se pare deloc frumos.....Smiley artistul, îmi place, omul Smiley, nu !", i-a comentat altul. Ai jucat urât! Nu a fost frumos gestul tău față de Tudor Chirilă la comentariile pentru Robert. Iar gesturile de la finalul emisiunii: URÂT!!! ??? Nu ai fair-play. Nu știi să ai „coloană" când pierzi", a fost un alt mesaj primit de Smiley.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE