Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Virginitate de vânzare. De la cine va încasa românca Alexandra Khefren fabuloasa sumă de 2,3 milioane de euro

Postat la: 30.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Românca Alexandra Khefren şi-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro. Cel care este dispus să plătească această sumă este un om de afaceri din Hong Kong.

Au trecut aproape patru luni de când românca Alexandra Khefren şi-a scos virginitatea la licitaţie, intenţionând să obţină un milion de lire sterline de la candidatul la "fecioria" ei. Iată că licitaţia a luat sfârşit, ajungând la un preţ mult mai mare: 2,3 milioane de euro! Alexandra a făcut public anunţul încheierii licitaţiei pe un site de escorte şi a dezvăluit şi cine este ferciitul câştigător: un afacerist super-bogat din Hong-Kong.

„Este un vis devenit realitate. Am avut oferte din întreaga lume şi nu m-am aşteptat ca suma plătită să fie atât de mare", a scris românca. Toate detaliile au fost puse la punct, a fost rezervată şi camera de hotel, iar Alexandra spune că are şi dreptul să se răzgândească „Pot pune stop întâlnirii oricând vreau, dar sunt încrezătoare".

Alexandra nu a fost deloc susţinută de familie, dar acest lucru nu a făcut-o să se răzgândească "Părinţii sunt pur şi simplu dezgustaţi şi nu înţeleg de ce face aşa ceva. Au implorat-o să se răzgândească, dar ea le-a spus că are 18 ani şi poate să facă ce vrea cu trupul ei. Au ameninţat-o şi i-a spus că dacă îşi vinde trupul nu o vor mai considera fiica lor. Este o situaţie teribilă. Am încercat să-i împac, dar ambele părţi sunt furioase", spunea o persoană din familia ei.

Alexandra şi-a găsit alesul. S-a ”vândut” pe o sumă fabuloasă

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE