ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Valentine's Day: Oana Zăvoranu a avut o surpriză de milioane din partea soţului

Postat la: 14.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Oana Zăvoranu a anunţat întoarcerea ei in televiziune, plină de emoţii chiar de Valentine's Day, când soţul ei a lăsat-o cu gura căscată prin daruri cuvenite.

Soţul ei, Alex Ashraf, o susţine necondiţionat şi i-a pus la cale o supriză de Ziua Îndrăgostiţiilor. Nu i-a cumpărat nici o maşină luxoasă, nici un diamant cu cristale Swarovski. Acesta a preferat să o surprindă cu flori, inimioare şi balonaşe. Oana a rămas foarte impresionată de gesturile mărunte oferite de soţul ei, bucurându-se ca un copil mic.

"O să o duc undeva să îşi aleagă ea ce vrea", a a declarat Alex. "Alex e bărbatul perfect pentru că are multe din calităţile care eu le apreciez la un bărbat. E un om bun", a declarat Oana Zăvoranu. Cei doi s-au căsătorit în secret, luând pe toată lumea prin surprindere. Îşi trăiesc relaţia de iubire de trei ani si pare să fie din ce în ce m-ai puternică, dupa spusele lui Alex Ashraf.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE