Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Valentina Pelinel l-a nascut pe Borcea cel Mic dupa ore intregi de chin

Postat la: 08.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Valentina Pelinel a nascut dupa ore intregi in care a stat in sala de operatii. Medicii au decis sa recurga la cezariana, in ciuda faptului ca blondina dorea din tot sufletul sa nasca pe cale naturala.

Valentina Pelinel a nascut, azi, un baietel. Ea s-a internat la o clinica privata din Bucuresti, inca de la primele ore ale diminetii, intrucat, conform calculelor facute de medicii care i-au monitorizat sarcina, ea urma sa devina mamica in scurt timp. Astfel, dupa cateva analize, ginecologul ei i-a spus ca nu mai este cazul sa astepte si a bagat-o in sala de nasteri.

Valentina avea deja contractii si simtea ca bebelusul ei urma sa vina pe lume. "O sa se nasca asa cum vrea el. Eu nu am sa fortez lucrurile. In momentul in care doctorii vor spune ca este cazul sa merg in sala de nasteri, atunci ma voi conforma", spunea Valentina cu doar doua zile inainte.

In urma cu putin timp, Valentina a nascut dupa ce a stat cateva ore in sala. Din spusele celor aflati la fata locului, ea ar fi adus pe lume baietelul prin cezariana, iar cadrele medicale sustin ca manechina se simte bine. In salonul ei sunt deja buchete imense de flori, majoritatea de la tatal copilului, Cristi Borcea, pe care ar urma sa il boteze char cu prenumele acestuia - Cristian. Asta, cu toate ca si fostul ei sot avea acelasi prenume - Cristian Boureanu - care pare a-i fi predestinat blondinei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE