Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un politician propune ca pauza de masă să fie înlocuită cu pauza de sex

Postat la: 26.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un politician din Suedia propune ceea ce poate fi considerat unul dintre cele mai inedite beneficii la locul de muncă: angajaţii să beneficieze de pauza pentru sex, în locul celei pentru masă, plătită de angajator. Totul în numele sănătăţii şi al creşterii natalităţii.

Per-Erik Muskos, membru în consiliul local din Övertorneå, în nordul Suediei, crede că cele mai multe cupluri din ţară nu se bucură de îndeajuns de mult timp de calitate împreună, notează Fox News. Astfel, el propune o pauză de o oră pe zi, pentru ca angajaţii să meargă acasă şi să se bucure de partener/ parteneră.

Politicianul în vârstă de 42 de ani a citat beneficiile de sănătate pe care o persoană le poate avea, dar şi creşterea natalităţii, pentru a-şi motiva propunerea. Studiile sugerează că sexul poate îmbunătăţi memoria, imunitatea. "Este despre a avea relaţii de calitate. Nu văd de ce lumea s-ar opune", a declarat acesta, potrivit Quartz.

Potrivit Quartz, suedezii se bucură deja de numeroase beneficii la locul de muncă, printre acestea numărându-se 480 de zile de concediu parental, pe care partenerii le pot împărţi între ei, sau două-trei pauze pentru cafea, în fiecare zi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE