Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un nou studiu arata ca punctul G nu exista

Postat la: 06.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Punctul G repezinta zona mica din corpul feminin unde sunt concentrate mai multe terminatii nervoase, si capacitatea de a produce o placere intensa. Totusi, cercetatorii nu au gasit evidenta existentei lui, potrivit unui studiu realizat recent. Doctorul Nathan Hoag, care a condus studiul pe femei cu varste cuprinse intre 32 si 97 de ani in Melbourne, Australia, a spus ca punctul G "nu exista ca o constructie anatomica", potrivit Daily Mail.

Dr. Hang afirma ca orice senzatie de placere experimentata de femei este produsa datorita proximitatii fata de clitoris. Dar nu toata lumea este de acord cu aceasta afirmatie. Rebecca Dakin, care este cunoscuta drept "Marele Expert Sexual Britanic" a spus pentru presa britanica urmatoarele: "Nu am niciun semn de indoaiala ca punctul G exista. Intrebati orice femeie, si ea va va spune spune ca voi, cercetatorii, vorbiti prostii". Totodata, ea mai arata ca barbatii forlosesc aceasta cercetare drept scuza pentru performantele sexuale slabe. "Acest studiu ar trebui sa nu fie vazut ca o scapare din inchisoare pe gratis pentru barbati", a sustinut femeia.

Pe de alta parte, exista alte puncte "fierbinti" pe corpul unei femei la care nici nu va gandeati. Placerea generata prin atingerea acestor locuri este indescriptibila, activand energie sexuala in tot corpul si nu doar in zona intima.

#1 Punctul G de pe gat

Ceafa, gatul, dar mai ales coccisul sunt portiuni extrem de erogene. Cand sunt stimulati, cu miscari delicate si in acelasi timp ferme, muschii de pe gat si spate provoaca senzatii care deschid calea spre un act sexual perfect.

#2 Punctul G de pe brat

Zona dintre umar si cot, pe partea exterioara, poate functiona ca un al doilea clitoris. Daca este gasit acel punct special si presat direct, pentru 10 secunde sau mai mult, femeia poate simti un val de placere imensa.

# 3 Punctul G de pe coapsa

Exteriorul coapselor, de la genunchi in sus pana la sold, este un alt loc fierbinte. Muschiul lung de pe coapsa, stimulat, framantat si masat, este o miscare fantastica in preludiu.

#4 Punctul G de pe picior

Degetele de picioare, dar si adanciturile fine de deasupra calcaiului merita o atentie deosebita in timpului unui masaj full body.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE