Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat a reclamat Halloween-ul la Protecţia consumatorilor: Incită la crimă, vrăjitorie, terorism

Postat la: 30.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat din Suceava a reclamat Halloween-ul la OPC Braşov, cerând ca produsele tipice, care incită la "crimă, vrăjitorie, terorism, magie neagră şi incultură" să fie retrase

Bărbatul din Suceava a făcut o reclamaţie la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului din Braşov şi a cerut ca toate produsele care ţin de Halloween să fie retrase de pe piaţă, pe motiv că ar incita la "crimă, vrăjitorie, terorism, magie neagră, incultură, teroare psihică a copiilor inocenţi, închinare la morţi şi satanism", scrie Mediafax.

Potrivit comisarilor CRPC Braşov, suceveanul este foarte deranjat că în această perioadă pe rafturile magazinelor se găsesc produse legate de sărbătoarea Halloween-ului. Reprezentanţii CRPC Braşov au declarat că verifică toate reclamaţiile care au temei legal, dar aceasta se încadrează la cele "mai deosebite" şi stârnesc mai degrabă amuzament.

"Verificăm absolut toate reclamaţii, dacă au temei legal. În cazul de faţă, reclamaţia are caracter general. Această reclamaţie intră la categoria inedite. Nu putem decât să mergem să verificăm produse vestimentare, de decor sau alimentare care au legătură cu Halloween-ul, fiind un control tematic dedicat sărbătorii, fapt pe care îl făcem oricum la orice eveniment de acest gen. Au fost colegii mei şi zilele trecute la partea de jocuri, jucării de Halloween, dar nu au descoperit nimic ieşit din comun", a declarat Sorin Susanu, comisar-şef CRPC Braşov. Halloween-ul se sărbătoreşte în fiecare an pe 31 octombrie şi este o sărbătoare originară în SUA, pe care românii au împrumutat-o după '90.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE