Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ultimul film din seria "Piraţii din Caraibe", furat de hackeri, înainte de lansarea oficială

Postat la: 17.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel mai nou film din seria "Piraţii din Caraibe", cu lansarea oficială pe 26 mai, a fost furat de hackeri care acum ameninţă să publice pelicula în mediul online, dacă nu sunt plătiţi pentru a nu face acest lucru.

Potrivit publicaţiei citate, hackerii cer o sumă imensă de bani care nu a fost făcută publică momentan. Disney colaborează acum cu agenţii FBI şi nu va ceda. Deşi CEO-ul Disney, Bob Iger, nu a dezvăluit numele filmului furat de hackeri, acesta le-a dezvăluit angajaţilor ABC, în timpul unei întâlniri în New York, că incidentul a avut cu adevărat loc.

Hackerii ameninţă acum să publice secvenţe din film, dacă nu le vor fi livraţi banii. Filmul în cauză este cea mai nouă parte a seriei Piraţii din Caraibe: "Dead Man Tell No Tales", programat să fie lansat în cinemtografe pe 26 mai. Disney nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului, însă surse din interiorul companiei susţin că nu vor fi oferiţi bani în schimbul filmului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE