Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Triplu asasinat! Un model celebru și-a ucis cei doi copii și soțul, iar apoi s-a sinucis

Postat la: 21.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

 

Un model în vârstă de 45 de ani și-a ucis familia, după care s-a sinucis, motivul finnd aparent excluderea dintr-o comunitate religioasă. Trupurile neînsufleţite ale celor patru au fost descoperite de poliţie în casa lor. Cazul a şocat autorităţile. Apropiaţii acestora au dezvăluit că familia a părăsit gruparea Martorii lui Iehova în urmă cu cinci ani și au fost ulterior evitați de comunitatea lor anterioară.

Prietenii femeii, consideră că Lauren Stuart se simţea izolată, după ce a fost respinsă de fosta sa comunitate şi acesta este din punctul lor de vedere motivul pentru care a decis să comită cumplitele acte. Famila a părăsit comunitatea Martorii lui Iehova după ce a luat decizia de a îşi trimite copiii la colegiu, lucru interzis în comunitatea respectivă. Vechiile lor cunoştinţe au început să îi evite, iar acest lucru se pare că a tulburat-o foarte tare pe femeie. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE