Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tavi Hoandra a implinit 60 de ani. Ziuanews ii ureaza: La multi ani!

Postat la: 19.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zi de sărbătoare la Realitatea TV! Realizatorul emisiunii "Realitatea Românească", Octavian Hoandră, împlinește 60 de ani.

Anul acesta, din multimea de cadouri, special a fost, de departe, momentul în care scriitorul şi publicistul a fost premiat de Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România. Cadoul de la APTR a venit în urmă cu o săptămână. Decernarea premiului a avut loc într-o atmosferă festivă, la Teatrul Național din Capitală. Jurnalistul Realitatea TV, Octavian Hoandră, a primit trofeul pentru promovarea valorilor și culturii, la cel mai bun talk show, emisiunea Realitatea Românească, difuzata în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 21. Octavian Hoandră este unul dintre prozatorii și jurnaliștii care și-au valorificat pasiunea pentru cuvinte încă din tinerețe. Acesta întărește rândurile celor care mânuiesc arta de a scrie cu sufletul şi de a transmite emoţie prin intermediul cuvintelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE