Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tatoiu e suparata pe Prodanca: "Are creierul cât o nucă. Si-mi blocheaza garajul!"

Postat la: 02.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fosta femeie de afaceri și profesoară de matematică Monica Tatoiu este supărată pe impresara sportivă Anamaria Prodan pentru că în mod constant îi blochează garajul.

Monica Tatoiu a explicat, la Antena Stars, că Anamaria Prodan frecventează o clinică din zonă și că mereu își parchează bolidul chiar în ușa garajului ei. „A parcat pe strada mea. Câtă minte să ai să parchezi în poarta garajului şi să-i spui grădinarului meu simplu ...«Am programare!», dar ce, are progranare la soţul meu? Atunci, ne-am bate!

Ea vine la o clinică de lângă casa mea. A blocat strada ca să-şi pună puţin botox sau să se penseze. Dintr-o maşină de 150.000 de euro, pe care nu o să-i faci cât trăieşti dacă munceşti, ea coboară şi se grăbeşte unde are treabă. Dacă îi mai prind, îi bag în casă şi le fac o meditaţie la matematică. O să le spun că sunt deştepţi dacă învaţă. Are creierul cât o nucă!", a declarat, supărată, Monica Tatoiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE