Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tanarul de 19 ani care a disparut dupa ce a incercat sa se spanzure cu cablul de la telefon a fost gasit! Cum l-au descoperit parintii pe Mitica

Postat la: 20.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mitica Vlasie, tanarul in varsta de 19 ani, din Galati, care a disparut in urma cu trei zile, a fost gasit. El a plecat de acasa fara sa spuna nimic nimanui, dupa ce a incercat sa se spanzure cu cablul de la incarcatorul de telefon.

Mitica Vlasie a fost gasit in Bucuresti, potrivit primelor informatii. Noaptea trecuta, parintii lui au venit de urgenta in Capitala ca sa-l ia acasa, conform observator.tv. Ieri, un martor a povestit ca l-ar fi vazut pe Mitica Vlasie marti dimneata, in jurul orei 03:00, in fata unui cazino aflat pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti. Parintii tanarului de 19 din Galati au fost sfatuiti de politisti sa mearga cu el la un psiholog ca sa-l ajute sa treaca peste dramele care l-au determinat sa vrea sa isi puna capat zilelor. Va reamintim ca, in urma cu trei zile, dupa ce a fost salvat in ultima clipa de tatal sau, Mitica Vlasie a disparut si, ulterior, el a transmis un mesaj de adio pe telefonul mamei.

Parintii au incercat sa il interneze la Spitalul de Psihiatrie, dar cum acesta nu a vrut sa ramana internat demersul a ramas fara ecou. La un moment dat, Mitica a intrat intr-un program de specializare pentru a lucra in Santierul Naval, asa ca parintii lui au sperat ca lucrurile vor intra pe un fagas normal. S-au inselat insa, chiar daca, sambata seara, copilul lor a promis ca nu va mai juca. Si-a incalcat insa promisiunea chiar duminica, in ciuda faptului ca tatal i-a spus ca nu il va mai primi acasa daca mai pierde bani la pacanele.

Constient de faptul ca a gresit, Mitica i-a trimis mamei sale un mesaj. „Mi-a trimis mesaj si mi-a spus ca ne iubeste. Am incercat sa il sun, dar nu mi-a raspuns. Am sunat si la politie. Am crezut ca a pierdut masina la casino", ne-a explicat Mariana Vlasie, mama lui Mitica. Dupa ce au incercat in repetate randuri sa ia legatura cu el, tatal lui Mitica a coborat sa vada daca mai are sau nu masina in parcare. „A coborat sotul meu si a vazut masina in parcare. A alergat spre masina si l-a vazut ca era in interior cu latul de gat. Voia sa se spanzure", a completat mama lui Mitica.

La scurt timp, Mitica a plecat iar de acasa si a trimis un nou mesaj, in urma caruia parintii si-au facut cele mai negre ganduri. Au plecat sa il caute prin spitale si sali de jocuri de noroc, dar fara niciun rezultat. Au mers la politie si au anuntat disparitia baiatului, iar acum il roaga, cu lacrimi in ochi, sa se intoarca acasa. „Pe fondul unor discutii contradictorii, tanarul a plecat de la domiciliu si nu s-a mai putut lua legatura cu acesta pana in prezent", ne-a declarat Crina Dragu, purtator de cuvant al IPJ Galati.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE