Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Suma uriaşă câştigată de un român la păcănele! Patronul a refuzat să îi dea banii

Postat la: 01.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr de 27 de ani, dintr-un sat din Dâmboviţa, a crezut că a dat lovitura vieţii lui, după ce a jucat la păcănele, iar aparatul i-a arătat suma de 54 de mii de lei. Însă, bucuria jucătorului nu a fost de lungă durată. Reprezentanţii agenţiei nu vor să-i dea banii pe motiv că aparatul s-a defectat.

"Apărea suma de 546 de milioane de lei vechi, acum nu mai apare nicio sumă de bani.", a spus jucătorul. Tânărului nu i-a venit să creadă când a văzut că aparatul la care el a jucat a arătat un câştig de peste 13.000 de euro. Ionuţ Ilinca, jucator: "Dintr-o data, in timp ce jucam, aparatul s-a blocat. La o jumatate de ora mi-au aparut in cont 546 de milioane". Angajata agenţiei nu-l contrazice pe client, însă susţine că suma care i-a apărut pe ecran este din cauza unei erori pe care a dat-o aparatul: "Băiatul a venit, a jucat, a băgat 35 de lei în aparat, mai avea 16 lei credit în aparat. Aparatul s-a blocat şi nu merge să îi dau nici cash out, nici nimic."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE