Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Suma fabuloasa pe care nasa Delia a pus-o la nunta lui Cotabita

Postat la: 11.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nasul Razvan si nasa Delia nu s-au uitat la bani cand a venit vorba despre finul Gabriel Cotabita. In urma cu un an zacea in coma pe un pat de spital, iar acum s-a vazut mire la 61 de ani.

Ceea ce nici el nu-si imagina inaintea tragicului eveniment! Mai mult, Gabriel Cotabita a avut parte de o nunta ca-n povesti, cu o mireasa tanara si cu doi nasi pe masura, Delia si sotul sau, Razvan, de altfel un foarte bun prieten de-al mirelui. Acestia nu s-au uitat la cheltuieli si au lasat si un dar generos, in jur de 5.000 de euro, dupa cum ne-au soptit cativa invitati.

Evenimentul a strans cam toata crema muzicii anilor '80, avandu-i ca reprezentanti pe Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, dar si Sanda Ladosi, precum si foarte multi artisti in voga, ceva mai tinerei, precum Antonia si Alex Velea. Nu au lipsit nici Simona Gherghe, Tania Budi sau Andreea Esca. Invitatii s-au distrat pana la 3 dimineata. Atmosfera a fost intretinuta de band-ul de coveruri dintr-un din cluburile din Centrul Vechi ale nasului, dar si de Damian Draghici si de mama Deliei, Georgeta Matache.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE