Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Studiu global: Marimea penisului este în creștere, cea a vaginului, in strâmtorare!

Postat la: 10.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit unui studiu britanic, realizat la cererea producatorului de prezervative SKYN, masura organului sexual masculin a inregistrat o crestere de 2,53 centimetri. Cercetarea a contabilizat 15.521 de barbati, iar potrivit studiului dimensiunea medie a penisului, pentru cei cu varsta intre 18-34 de ani, este de 15,4 centimetri.

Cresterea medie este inregistrata fata de generatia anterioara, ceea ce arata ca in numai 33 de ani s-a facut un real progres in aceata directie, tinand cont ca in urma cu un mileniu marimea medie a penisului era de 12,8 m. Iar in antichitate, in Grecia antica, erau la moda penisurile mici, considerate o emblema a aristocratiei, considerandu-se o medie de 9,8-10 cm conform unor izvoare, tot ceea ce era peste aceasta dimensiune fiind considerat grosolan, animalic. In Roma antica dimensiunile falusului erau ceva mai generoase: 11,5-12,3 cm pentru cei din inalta societate. Doar gladiatorii, actorii si sportivii avand dimensiuni mai mari si care erau acceptate.

Pe de alta parte, un studiu efectuat de acelasi producator de prezervative, dar pentru cele destinate femeilor arata ca dimensiunile vaginului s-au micsorat, in sensul strâmtarii la intrare (natural, sau artificail, prin operatie, dupa nastere), in vreme ce si lungimea (dilatarea maxima) a scazut, odata cu ingustarea soldurilor, data de moda vremurilor. Se presupune ca aceste transformari se datoreaza in principal exacerbarii sexualitatii si dezinhibarii tinerei generatii, precum si exploziei de filme pornografice care arata masculi cu supra-penisuri si femei cu organe sexuale rase si cat mai mici, de aici presupunandu-se o satisfactie sexuala maxima, fata de perioadele anterioare, cele caste, in care penisul era mai mic, iar vaginul mai generos, destinat, cum e si firesc, nasterilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE