Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Studiu de sex: Barbatii cu burta, cei mai buni la pat!

Postat la: 11.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un studiu centrat pe analiza comportamentului sexual arata ca barbatii care au cateva kilograme in plus se descurca mai bine in dormitor. Studiul, realizat la Universitatea Erciyes din Kayseri, Turcia, arata ca barbatii supraponderali rezista in pat ceva mai mult decat cei slabi.

Potrivit cercetarilor, barbatii care merg la sala si fac regulat exercitii fizice pentru a se mentine in forma sunt predispusi la ejaculare precoce si impotenta. Explicatia pentru aceasta discrepanta in ceea ce priveste performantele sexuale este destul de simpla.

Practic, barbatii care prezinta grasime in exces inregistreaza si un nivel crescut de hormoni feminin in organism, iar asta le influenteaza performanta sexuala, ajutandu-i sa reziste mai mult.

Cercetatorii sustin ca a existat un caz uimitor al unui barbat cu greutate de peste 150 de kilograme care rezista in jur de sase ore inainte de ejaculare.

Potrivit studiului, barbatii supraponderali rezista in medie in jur de 7.3 minute in timpul actului sexual, in timp ce barbatii care nu au probleme cu greutatea rezista nu mai mult de un minut si jumatate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE