Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorin Ovidiu Bălan sufera o grea pierdere. Tatăl jurnalistului a murit

Postat la: 24.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziuanews este alaturi de prietenul nostru Sorin Ovidiu Bălan care se afla in aceste momente copleşit de durere. Jurnalistul şi-a pierdut noaptea trecută tatăl, după o bătălie cruntă cu cancerul.

Sorin Ovidiu Bălan a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţă prietenii virtuali că trece prin momente cumplite. Jurnalistul le-a mărturisit acestora că noaptea trecută tatăl lui a încetat din viaţă, după trei luni de luptă cu cancerul: "De trei luni de zile încoace, tatăl meu, colonelul şi dramaturgul Ion Bălan, a dat o bătălie cruntă cu cancerul. A câştigat-o în fiecare zi. Noaptea trecută a pierdut pentru prima oară. A fost cel mai bun tată din lume."

Trupul neinsufletit al colonelului si dramaturgului Ion Balan va fi depus astazi in Holul Monumental al Teatrului "Maria Filotti" din Braila, incepand cu orele 12,30 si pana maine la 12,00. Joi, de la ora 12,00 trupul va fi depus la Biserica Bulgareasca de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE