Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorana catre Liviu Vârciu: "Ești cel mai frumos bărbat din lume!"

Postat la: 31.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sorana ex-A.S.I.A. nu se zgârcește deloc când e vorba de complimente. Cel care s-a bucurat de data asta de generozitatea ei a fost nimeni altul decât Liviu Vârciu.

Pentru că sunt prieteni buni de ani de zile, Sorana și Liviu nu vor pierde ocazia să facă glume în cadrul emisiunii Zaza Sing, astfel că joviala cântăreață îi va mărturisi prezentatorului de la Antena 1: „Ți-am spus că ești cel mai frumos bărbat din lume?" La rândul lui, Liviu îi va răspunde galant: „Mă simt ca în liceu. Ne știm de 1.500 de ani, vă dau cuvântul meu de onoare că această ființă nu s-a schimbat nicio secundă."

Și pentru că versurile sunt la putere în această emisiune, Liviu Vârciu și Flick se vor întâlni cu personaje cât se poate de carismatice: o specialistă în comunicare e decisă să îi întreacă pe toți și să câștige premiul, cu o atitudne de războinică, în vreme ce un profesor de Educație fizică va arăta că se pricepe nu doar la mișcare, ci și la compus. Acesta vine pregătit cu versuri pe care le dedică celor doi amfitrioni ai emisiunii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE