Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Gherghe este însărcinată. Capatos a dat-o de gol!

Postat la: 05.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că frumoasa prezentatoare Simona Gherghe trăieşte o poveste de dragoste alături de Răzvan Săndulescu.

Simona este o persoană discretă şi de fiecare dată a ales să îşi ţină viaţa personală departe de ochii publici. Cu toate acestea, de fiecare dată când a fost întrebată de viaţa personală şi de copil frumoasa blondă a fost foarte sinceră: "Îmi doresc, fireşte, nu am ascuns niciodată asta, pe de altă parte e mai complicat să-ţi programezi asta ca o vizită la stomatolog."

Zilele trecute, prezentatoarea "Acces Direct" a postat o fotografie, în care apare alături de iubitul ei, în care le ura "La mulţi ani" fanilor de pe facebook. Ce nu a observat nimeni este că atât fanii, dar şi colegii i-au răspuns la urări. Cel mai interesant comentariu este cel al lui Dan Capatos, colegul şi prietenul Simonei. Acesta le-a urat şi el "La mulţi ani", iar iubitul Simonei i-a întors urarea. Capatos a continuat spunându-i: "Să vă dea Dumnezeu sănătate, tati!!". Din comentariul pe care l-a făcut Dan Capatos se înţelege că Simona şi Răzvan se pregătesc să devină părinţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE