Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Gherghe are probleme cu sarcina: "Mi-a aparut un hematom. Mi-a fost recomandat repaus!"

Postat la: 10.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Gherghe a recunoscut, in sfarsit, ca este insarcinata pentru prima oara si a vorbit despre minunea pe care o traieste in aceasta perioada. Mai mult de atat, prezentatoarea TV a dezvaluit ca a avut probleme in saptamana a opta de sarcina.

 

Invitata in cadrul unei emisiuni TV, aceasta a dezvaluit ca s-a confruntat cu o problema si anume un hematom, ce-i punea sarcina in pericol. Simona Gherghe este insarcinata in 17 saptamani, ea urmand sa devina mama de fetita la inceputul lunii iunie.

"In primele trei luni am avut niste insomnii, ma trezeam pe la 5 dimineaţa si ma gandeam la toate lucrurile rele din lume. Adormeam inapoi pe la 7, 8 dupa ce se lumina. O sa ma gandesc ce o sa fie si cu nasterea. Avem doua variante de nume. Nu vreau sa le spun pentru ca tatal s-a sucit acum pe ultima suta de metri. Mai bine mai asteptam. Am avut o mica problema prin saptamana 8, mi-a aparut un hematom, punea sarcina in pericol. Medicul mi-a recomandat repaus. Nu aveam voie sa ma plimb, sa urc scarile", a spus Simona Gherghe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE