Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Si-a gasit nevasta in pat cu altcineva. Cine era amantul

Postat la: 17.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un barbat a ajuns mai devreme acasa de la munca, dar nu se astepta ca acest lucru sa ii schimbe viata intr-un mod atat de drastic. Intamplarea vine din Marea Britanie. unde un barbat care, venit acasa mai devreme, a intrat in dormitor fara sa banuiasca ce facea sotia sa.

Aceasta se distantase de ceva vreme de el si incepuse sa umble aranjata mai des. Barbatului nu i-a trecut prin cap ca nevasta ar putea sa-i fie infidela si a continuat sa isi vada de treaba. In acea zi fatidica, el a dat, insa, pe sotia sa, care se afla in pat cu un alt barbat. Socul a fost cu atat mai mare cu cat a descoperit ca amantul era chiar fratele sau!

„Inca locuiesc cu sotia mea, cand o vad cu fiicele noastre imi vine sa plang. Sunt distrus, nu cred ca vom mai avea un viitor impreuna. M-am gandit ca a inceput sa ii placa alt barbat dar nu am crezut nicio secunda ca ar putea fi vorba chiar de fratele meu", a spus barbatul pentru The Sun. Cand Lisseth s-a casatorit cu Jose a crezut ca vor ramane impreuna pana la sfarsitul vietii. Nu a fost asa.

In timpul sarcinii cu primul lor copil, Lisseth a inceput sa ia in greutate si a continuat sa acumuleze kilograme si dupa ce a nascut. Ea si sotul ei mancau nesanatos, dar Jose a fost destul de norocos incat sa nu ia in greutate. Jose a inceput sa faca glume pe seama sotiei sale si a greutatii ei, iar intr-o zi a numit-o "elefant".

„Incercam sa imi arat afectiunea in pat, dar el doar se intorcea pe partea cealalta si se culca. Ii provocam repulsie si adormeam plangand din cauza asta", a declarat ea pentru Daily Mail. In vreme ce Lisseth a apelat la tot felul de produse alimentare pentru a-si ineca nefericirea, Jose incepuse sa se culce cu o alta femeie. Dupa ani de insulte, Lisseth a decis sa faca o mare schimbare in viata ei.

„Jose nu-mi arata nici un semn de afectiune, iar produsele alimentare au devenit mai mult decat un prieten", a marturisit ea. „Cuvintele sale imi faceau stomacul sa se intoarca pe dos, iar produsele alimentare au devenit singurele capabile sa-mi ofere un moment de fericire. Mancam in jur de 4000 de calorii pe zi", a marturisit Lisseth, pentru Daily Mail.

Intr-o zi, ea s-a uitat prin mesajele sotului si a descoperit ca acesta o insela. A fost distrusa, dar a gasit puterea sa ceara divortul. Dupa acest eveniment, Lisseth si-a schimbat stilul de viata. A renuntat la obiceiurile alimentare si stilul de viata care o facusera sa arate asa Greutatea a inceput sa-i scada. Isi cumpara haine din ce in ce mai mici.

Intr-o zi, s-a dus la fostul sau sot sa isi viziteze fiica. Acesta a fost uimit sa vada schimbarea si i-a spus lui Lisseth ca arata fierbinte. Femeia nici nu a mai vrut sa auda vreun cuvant din partea celui care i-a rupt inima. Acum, Lisseth arata mai bine ca niciodata, in timp ce Jose regreta toate cuvintele urate spuse fostei sale neveste.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE