Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sex-simbolul Madalina Ghenea a nascut o fetita!

Postat la: 05.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Celebra Madalina Ghenea a nascut o fetita, iar din cate se pare micuta a fost adusa pe lume, in foarte mare secret, la o clinica privata. Atat manechinul cat si bebelusul ei se simt bine.

Frumoasa actrita a nascut in aceasta marti, iar fericitul moment s-a produs in foarte mare secret. In plus, marele anunt a fost facut in urma cu putin timp, iar cu siguranta Madalina Ghenea este in al noualea cer, mai ales ca a asteptat cu sufletul la gura sa isi stranga in brate fetita.

„Madalina a stat toata ziua in travaliu, chiar mai bine de 11 ore! Cu toate acestea, nu a dorit sa mearga la clinica decat in momentul in care a simtit ca o sa vina copilul pe lume. De altfel, imediat ce a ajuns la spital, Ghenea a si fost luata in primire de medici si dusa de urgenta in sala, unde i s-a facut cezariana. Vedeta o nascut o minunatie de fata, de care este foarte mandra", au povestit apropiati ai Madalinei Ghenea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE