Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Bach: "Christina Applegate l-a lăsat pe Brad Pitt pentru mine"

Postat la: 09.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu tocmai elegant, fostul vocalist Skid Row, Sebastian Bach a povestit de curând în cadrul unui interviu cum apetisanta blondă din celebrul serial Married with Children, Christina Appegate l-a lăsat pe Brad Pitt pentru a avea o poveste de amor cu el.

Bach şi-a lansat de curând o carte de memorii, 18 & Life, iar acest moment din viaţa lui este povestit acolo cu lux de amănunte. Conform vocalistului, în 1989, la gala MTV Awards, Christina Applegate a apărut la braţul lui Brad Pitt. Se pare că Bach s-a dovedit a fi mai fermecator decât starul de la Hollywood, pentru că cei doi au plecat împreună. Povestea celor doi nu a ţinut mai mult de câteva întâlniri.

Întrebată de curând într-un show tv care e cea mai mare prostie pe care a făcut-o, Christina Applegate a răspuns că l-a lăsat pe Brad Pitt pentru altcineva. N-a menţionat însă despre cine e vorba. "Deci, a existat un timp pe acest pământ, când Sebastian Bach a fost mai hot decât Brad Pitt", a fost reacţia vocalistului. Ar fi fost mult mai interesant să vedem personajul Al Bundy dându-l pe Bach cu capul de tocul uşii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE