Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal internaţional: "Vreau să bei acel pahar, să-ţi rupi chiloţii şi să dansezi pe masă"

Postat la: 13.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

„Căutăm femei atractive care să poarte rochii scurte, ciorapi negri şi să servească băuturi la un eveniment de caritate exclusivist la care sunt invitaţi doar oameni de afaceri britanici", ar fi putut fi anunţul de angajare pentru jobul de hostesă pentru un eveniment al unei organizaţii caritabile cu o istorie de trei decenii. O jurnalistă de la Financial Times a intrat sub acoperire la eveniment şi a dezvăluit abuzurile şi hărţuirea sexuală la care sunt supuse femeile.

Publicul a fost şocat să afle la ce abuzuri sunt expuse tinerele care au servit băuturi la un eveniment de caritate la care a participat „lumea bună" a societăţii. Evenimentul de strângere de fonduri pentru caritate al The Presidents Club Charitable Trust este adresat doar bărbaţilor din domeniul afacerilor, politicienilor şi oamenilor din media, sport sau modă. Investigaţia realizată de FT arată că tinerele hostese au fost hărţuite, altele pipăite şi unora li s-au cerut favoruri sexuale. În 2018. |n contextul mişcării #metoo, prin intermediul căreia numeroase femei şi-au făcut curaj, au ieşit în faţă şi au dezvăluit că au fost abuzate, iar mai mulţi bărbaţi, cu statut însemnat în societate şi în lumea filmului, au fost arătaţi cu degetul pentru faptele lor ruşinoase.

Madison Marriage, jurnalistă la Financial Times, a auzit de la o prietenă, care lucra ca hostesă, de cât de dificil poate fi să lucrezi pentru un eveniment al The Presidents Club Charitable Trust. Ea s-a hotărât să afle despre ce este vorba şi a pretins că este o astfel de chelneriţă la eveniment, dezvăluind hărţuirile la care erau supuse femeile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE