Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017, supus unei operaţii de transplant de inimă pe muzica clasica

Postat la: 10.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017, are probleme foarte grave de sănătate. A fost nevoit să se supună unei intervenţii foarte dificile, de transplant de inimă. Din fericire, operaţia a avut succes. Salvador a primit o inimă nouă, la Spitalul Cruz, din Lisabona.

Cântăreţul a fost supus vineri unui transplant de inimă. Evoluţia sa a fost foarte bună în timpul intervenţiei, potrivit echipei de medici care l-a operat. Şeful echipei de medici, Miguel Abecassis, a explicat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Sobral se recuperează "bine". El a asigurat că muzicianul este "în formă" şi că, deşi procesul de recuperare va fi lung, este încredinţat că va putea să-şi continue viaţa în mod normal. Cântăreţul, în vârstă de 27 de ani, a fost internat în luna septembrie la spital şi aştepta o inimă compatibilă pentru a putea fi supus unui transplant. Când a aflat că va fi operat, el i-a urat succes medicului său şi l-a rugat să pună muzică clasică în timpul intervenţiei, a dezvăluit sâmbătă chirurgul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE