Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a aflat motivul pentru care actrita din Las Fierbinti a fost ucisa de sot

Postat la: 21.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actrita Anastasia Cecati, alias Anastasia Cia, a fost ucisa cu sange rece de sot, de fata cu fetita ei de doar trei saptamani. Barbatul, un dentist in varsta de 35 de ani, s-a aruncat apoi de la etajul 7. Se pare ca certurile dintre cei doi erau mai vechi si ca ultima disputa a degenerat si s-a sfarsit tragic, scrie Cancan.

Apropiatii Anastasiei Cecati sustin ca intre cei doi soti era o problema mai veche. Stomatologul se afla la a doua casatorie. Potrivit rudelor ei, moldoveanca nu mai locuia de ceva vreme cu sotul ei, pentru ca nu se afla in relatii bune cu acesta. Barbatul avea si o alta familie cu fosta sotie. In ziua tragediei, acesta se afla in vizita la Anastasia Cecati, pentru a-si vedea copilul. Cu toate acestea, la scurt timp dupa ce barbatul si-a facut aparitia, au inceput certurile, iar sotul Anastasiei a devenit violent.

Dupa ce a ucis-o cu sange rece, barbatul l-a sunat pe nasul sau si l-a implorat sa aiba grija de fetita lui, apoi s-a aruncat de la etaj. Tanara actrita, model si cantareata, Anastasia Cecati, si-a gasit sfarsitul intr-un mod tragic. Ea a fost ucisa cu brutalitate de catre sotul ei, asa ca, ascensiunea ei a fost oprita la numai 31 de ani. Tanara devenise mama de curand, era model international, a jucat intr-un serial de succes in Romania si chiar si-a incercat norocul in muzica. Cu numele de scena Anastasia Cia, Anastasia Cecati a reusit sa ii impresioneze pe multi cu calitatile sale vocale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE