Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a aflat: De ce a divorțat realizatoarea Antena 3 Dana Grecu după aproape 20 de ani

Postat la: 05.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul soţ al prezentatoarei TV a fost etichetat ieri într-o poză de partenera sa, căreia i-a mărturisit public că o iubeşte, chiar dacă nu a folosit cele două cuvinte de care, cei mai mulţi dintre bărbaţi se feresc. Acest lucru s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca Dana Chera să anunţe despărţirea de Bogdan Grecu.

"Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!", i-a scris Bogdan Grecu iubitei sale, la scurt timp după ce bruneta apetisantă a pus un selfie cu ei pe internet. Din mesajul lăsat de partenera lui se înţelege că relaţia dintre fostul soţ al realizatoarei de la Antena 3 şi Ioana Toma durează de câţiva ani. "Când visurile noastre devin realitate după atâţia ani! A meritat aşteptarea!", e comentariul lăsat de Ioana Toma pe pagina ei de Facebook. Prietenii celor doi i-au felicitat public pentru decizia luată.

Povestea de dragoste dintre prezentatoarea de la Antena 3 şi Bogdan Grecu a început pe când ea era în clasa a XI-a şi a fost dragoste la prima vedere. În urma mariajului lor care a durat mai bine de două decenii s-au născut un băiat şi o fată. David are 11 ani şi îi seamănă tatălui său, plăcându-i sportul, şi Mihaela, de 7 ani, care preferă muzica şi care seamănă cu prezentatoarea TV. Dana Grecu a mărturisit public ieri că a început un nou capitol în viaţa ei, fără tatăl copiilor, ei, Bogdan Grecu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE