Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Roxana Vancea, ironie la adresa lui Mircea Badea: „E PR-ul meu personal!"

Postat la: 16.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Realizatorul „În gura presei", de la Antena 3, şi-a făcut un obicei din a prezenta, atât în emisiune, cât şi pe Facebook, imagini cu diverse vedete şi de a le critica. Nu au scăpat modelul internaţional Alice Peneacă, iar Roxana Vancea, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan şi Dani", pare a fi „preferata" lui Mircea Badea.

Însă nici Roxana nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dat o replică usturătoare, afirmând în mod ironic că l-a angajat pe Badea pe post de PR pentru că văzuse că „se plafonase vorbind doar pentru consumatorii de tigăi şi friteuze."

„Da, e adevărat! Mircea Badea este angajatul meu. Pentru că am tot fost întrebată de ce vorbeşte Mircea despre mine foarte des în emisiunile lui şi de ce îmi analizează contul de Instagram mereu în emisiunile lui, acesta este răspunsul: e PR-ul meu personal. I-am întins o mână, pentru că văzusem cum se plafonase, vorbind de atâţia ani doar pentru consumatorii de tigăi şi friteuze la promoţie. Începuse să vorbească fix ca ăia de la TeleShopping, ceea ce era foarte naşpa pentru un om cu atâta talent. E bătrân, ce-i drept, dar nu într-atât de bătrân încât să se cramponeze pe nişa asta. De câte ori aveţi posibilitatea să faceţi o faptă bună, nu staţi pe gânduri! Orice om aflat în dificultate merită o şansă!", a scris Roxana pe Facebook.

Tot în mod ironic au răspuns zilele trecute şi actorii Marius Manole şi Tudor Chirilă atacurilor lansate de Mircea Badea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE