Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rocker-ul Chris Cornell a murit în condiţii suspecte. Artistul avea 52 de ani

Postat la: 18.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rocker-ul Chris Cornell, care a cunoscut faima ca vocalist al trupei Soundgarden şi mai târziu Audioslave, a murit la vârsta de 52 de ani, a confirmat purtătorul său de cuvânt, citat de site-ul ABC News.

Cornell, care se afla în turneu, a murit miercuri seara în Detroit, potrivit anunţului făcut de Brian Bumbery. Bumbery a spus că moartea artistului este "bruscă şi neaşteptată", iar soţia şi familia sa sunt în stare de şoc. Potrivit anunţului, familia va lucra îndeaproape cu examinatorul medical pentru a determina cauza morţii.

Ca vocalist al trupei Soundgarden, Cornell a ajutat la construirea mişcării de rock grunge. Cornell deţinea în palmares premii Grammy şi numeroase nominalizări la Globurile de Aur, pentru voce, compoziţie, versuri. În plus, Cornell era un filantrop activ şi a fondat Organizaţia Chris şi Vicky Cornell, pentru a sprijini copiii care se confruntă cu probleme precum sărăcie, abuz, neglijenţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE