Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Robbie Williams l-a acuzat pe Jimmy Page de la Led Zeppelin, vecinul său în Londra, că-l spionează

Postat la: 16.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Robbie Williams l-acuzat pe Jimmy Page, chitaristul legendar de la Led Zeppelin, care este vecinul său în Londra, că-l spionează, după o dispută legată de renovarea conacului pe care l-a achiziţionat Robbie.

"Jimmy a stat în maşina sa, în exteriorul casei noastre vreme de patru ore la un moment dat. El înregistrează muncitorii pentru a vedea dacă fac prea mult zgomot. Muncitorii au venit şi el a adormit în maşină, în grădină. Cred că are o tulburare mintală", a spus Robbie Willams pentru Radio Deejay, atunci când ştia că nu este în direct. Williams ar mai fi spus: "Pur şi simplu nu-i convine că vreau să renovez casa şi chestia asta iscă dispute interminabile".

Din cauza problemelor juridice ce au generat dispute, Robbie Williams nu-şi poate intra în drepturi drept proprietar al unui somptuoase locuinţe din Londra pentru că vecinul său, celebrul chitarist al trupei Led Zeppelin, Jimmy Page, i se opune. Fostul membru al trupei emblemă pentru rock-ul şaptezecist locuieşte acum în vestul Londrei împreună cu soţia să, Ayda. Cei doi, Robbie şi Jimmy, se află într-un proces în curs de desfăşurare cu privire la planurile lui Williams de a renova locuinţa pe care a cumpărat-o de la regretatul Michael Winner, pentru suma de 17,5 milioane de lire în anul 2013.

Deşi comisia de planificare a aprobat planurile de construcţie vara trecută, Williams spune că, în prezent, din cauza întârzierilor, lucrările sunt încă în curs de desfăşurare şi nu se poate muta în casă nouă cu familia sa. "E o poveste grozavă. Şi pentru voi şi pentru mine. Aşa că toată lumea are de câştigat", declară cântăreţul, cu un zâmbet mefistofelic, scriu jurnaliştii de la New Musical Express."Nu ştiu dacă există neapărat un câştigător", a adăugat el. "Eu ştiu că pentru voi e o poveste grozavă şi sunt mulţumit de asta, mai mult decât mulţumit. Sunt foarte încântat în schimb că e vorba de Jimmy Page şi nu de altcineva. E până la urmă Jimmy Page, chitaristul de la Led Zeppelin ...şi vecinul care nu te-ar ajuta în veci, ştiţi voi!".

Page, care locuieşte acum într-o clădire din epoca victoriană de tip "townhouse" salvată de la demolare de Sir John Betjeman, se teme că planurile de renovare ale vecinului său, Robbie Williams, ar putea să pună în pericol structura de rezistenţă a conacului. Page deţine o clădire denumită în cartierul londonez The Tower House, iar Robbie Williams a cumpărat casa de lângă, The Woodland House. Relaţiile dintre cei doi sunt în continuare tensionate."Nu suntem prieteni, să fim serioşi", a declarat Williams pentru The Sun. "Nu îl cunosc pe Jimmy Page. Ne-am întâlnit întâmplător de câteva ori, dar asta s-a întâmplat cu ani în urmă."

Williams a venit, în 2015, cu planuri noi pentru locuinţa sa cu 46 de camere, pe care Page - care locuieşte alături, în clădirea Tower House - le-a respins printr-o scrisoare. Aceste planuri includeau modificări la fiecare etaj, eliminarea unei piscine şi a sălii de gimnastică, o nouă instalaţie de aer condiţionat, săpături minore şi demolarea şi înlocuirea garajului. Tower House este considerată a fi una dintre cele mai importante proprietăţi din zonă şi a fost, la un moment dat, salvată de la demolare de scriitorul John Betjeman. Aceasta a fost construită în 1870, de arhitectul William Bruges, iar Jimmy Page se teme că orice vibraţie ar putea să-i afecteze proprietatea.

De asemenea, Page a declarat în 2015 că propunerea pentru garaj făcută de Williams a fost "extrem de regretabilă în termeni arhitecturali" şi i-a întărit ideea că oamenii ar putea să se uite la el în casă. Jimmy Page locuieşte în această casă din 1972. Legendarul chitarist şi-a susţinut punctul de vedere trimiţându-le scrisori unor arhitecţi care se ocupă cu conservarea clădirilor vechi, după ce a angajat o echipă de experţi care să îl ajute în această "luptă". Drept urmare, Robbie Williams a fost nevoit să instaleze un echipament de monitorizare a nivelului vibraţiilor, care n-ar trebui să depăşească 2 mm pe secundă. Teste realizate anterior au arătat că acest lucru nu va fi o problemă, însă Page nu se pune de acord.

De asemenea, orice săptătură trebuie făcută manual, iar uneltele trebuie folosite pentru a înlătura plăcile de beton existente, spun experţii Totodată, Robbie Williams a fost sfătuit de consiliu să îi ceară permisiunea lui Page de a instala un echipament de monitorizare a vibraţiilor şi pe Tower House. Acest acord a reprezentat în 2015 o mare victorie pentru Robbie Williams, care a cumpărat locuinţa în 2013, pentru suma de 17,5 milioane de lire sterline. Însă în 2016 disputa cu Page s-a iscat din nou.

Chitaristul şi compozitorul englez James Patrick "Jimmy" Page, născut în 1944, şi-a început cariera ca membru în The Yardbirds, înainte de a fonda celebra trupă rock Led Zeppelin. Jimmy Page este unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock, influenţând mulţi alţi cântăreţi de excepţie. Jimmy Page a ocupat locul al nouălea în topul celor mai buni 100 de chitarişti realizat de revista Rolling Stone.

Led Zeppelin, înfiinţat în 1966, este considerat unul dintre cele mai inovatoare şi influente grupuri muzicale din secolul al XX-lea. Trupa Led Zeppelin s-a destrămat în 1980, în urma decesului toboşarului John Bonham. Led Zeppelin a vândut mai mult de 300 de milioane de albume în lumea întreagă. Printre cele mai de succes piese ale trupei se numără piese precum "Stairway to Heaven", "Whole Lotta Love" şi "Kashmir".

Membrii supravieţuitori ai formaţiei, Jimmy Page, Robert Plant şi John Paul Jones, s-au reunit o singură dată pe scenă, în decembrie 2007, pentru un concert unic, la O2 Arena din Londra, după ce nu mai cântaseră împreună de 19 ani. Milioane de fani s-au grăbit să se înregistreze pentru a obţine bilete, care au fost alocate prin tragere la sorţi, la acest eveniment unic. La acel concert, partitura pentru tobe a fost asigurată de Jason Bonham, fiul toboşarului John Bonham. Concertul din 2007 a fost organizat în memoria regretatului cofondator al Atlantic Records, Ahmet Ertegun, care s-a ocupat de Led Zeppelin din 1968. Ertegun a murit în 2006, după ce a căzut în culise, în timpul unui concert al trupei The Rolling Stones.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE