Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rita Ora a fost internată de urgență, după ce a leşinat

Postat la: 01.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rita Ora a ajuns la spital, după ce a leşinat, fiind epuizată. Dificultăţile pe care le-a întâmpinat artista, culminând cu a da dovezi împotriva omului care a pătruns în casa ei de anul trecut, şi-au pus amprenta asupra stării ei de sănătate.

Rita Ora a fost dusă la spital, la scurt timp după ce omul care a pătruns în casa ei, anul trecut, a fost condamnat pentru furt. Acum, cântăreaţa a ajuns la epuizare. Rita a fost internată joi seara şi a distribuit un selfie de pe patul de spital, dezvăluind că programul ei maniacal din ultimele câteva zile, culminând cu o audiere în instanţă stresantă, unde a trebuit să dea mărturie, i-au stors toată energia. Rita spune că are nevoie de recuperare.

„Azi a fost destul de greu, dar voi trece şi peste asta. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin! Vă iubesc „, a postat vedeta pe Twitter, sub o imagine cu ea însăşi, cu o perfuzie ataşată la braţ.

Rita Ora a fost surprinsă la o petrecere cu prietenii ei de la festivalul Glastonbury, weekend-ul trecut, iar în ultimele câteva zile, ea a fost forţată să meargă în instanţă, pentru a ajuta la condamnarea celui care i-a pătruns în casa din Londra, pe care o are împreună cu sora ei, Elena. Asta s-a întâmplat în noiembrie anul trecut, când hoţul i-a a furat din locuinţă bunuri în valoare de aproape 200,000 de lire sterline.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE