Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Record de încasări pentru filmul "Ghinionistul" la box office-ul românesc

Postat la: 18.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comedia "Ghinionistul", regizată de Iura Luncaşu, a devenit odată cu lansarea sa pe marile ecrane filmul românesc cu cel mai bun debut cinematografic de anul acesta, conform unui comunicat de presă primit de la Vertical Entertainment, distribuitorul peliculei.

Veniturile în valoare de 342.452 lei i-au asigurat lungmetrajului "Ghinionistul" recordul de încasări la box office-ul autohton. Cu un total de 305.610 lei raportaţi de Vertical Entertainment, distribuitorul filmului "Ghinionistul" în cinematografele din România, cu excepţia locaţiilor Marcom, unde comedia a însumat venituri de 36.842 lei, pe ecranele gestionate de producătorul Imagine8 Stories, lungmetrajul a devenit cea mai apreciată producţie românească de anul acesta. Nu mai puţin de 17.375 spectatori au vizionat filmul din momentul lansării sale pe marile ecrane. Cu Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel în rolurile principale, "Ghinionistul" a rezervat partituri savuroase şi pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.

Povestea comediei "Ghinionistul" este despre haz de necaz, despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că este urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. "Ghinionistul" este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care depinde viitorul său, dar este impiedicat de tot felul de obstacole. O producţie independentă realizată exclusiv din fonduri proprii sub egida Imagine8 Stories, scenariul filmului "Ghinionistul" este semnat de Salex Iatma, Iura Luncaşu şi Radu Gabriel, producători ai comediei fiind Iura Luncaşu şi Andrei Băltăreţu-Iancu. Filmările pentru comedia "Ghinionistul" au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita, precum şi în împrejurimi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE