Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reactia Silviei dupa ce a aflat ca Adela a tradat-o! Vestea nu i-a picat deloc bine, ce mesaj le-a transmis fanilor ei

Postat la: 11.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon "Bravo, ai stil!", a socat astazi pe toata lumea dupa ce a anuntat pe contul ei de Instagram ca o sustine pe Iuliana si nu pe Silvia, cu care parea a fi prietena foarte buna.

Reactia Silviei nu a intarziat sa apara. Aceasta a postat un mesaj prin care cere ajutorul fanilor: "Joia mare. Joia In care se arunca cu pietre din toate partile. Dar cu pietrele poti sa darami sau sa construiesti. Eu am ales sa construiesc. Si o fac zi de zi asa cum am fost invatata de mica de catre parintiisi bunicii mei.

"La trei ani bunica tatalui m-a invatat sa ma rog si o fac si acum In fiecare zi de atunci, cu mici exceptii. "Ma rog pentru voi cei care imi sunteti alaturi de cand a inceput concursul sa va dea Dumnezeu macar a zecea parte din cata bucurie mi-ati trimis voi mie doar cu un mesaj, fie el dojenitor, fie el de lauda! Nu uitati: Construiti, nu daramati!", a spus Silvia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE