Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacţia agenţiei Agerpres după ce a fost acuzată că a dat ştirea falsă potrivit căreia Marian Râlea a murit

Postat la: 19.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În această dimineaţă, mai multe publicaţii au preluat o informaţie eronată apărută pe site-ul Ştirile Pro TV potrivit căreia Marian Râlea a murit cu o zi înainte de a împlini 60 de ani. Ulterior, actorul a fost nevoit să-şi dezmintă propria moarte chiar la postul care o anunţase.

Totuşi, vina a fost aruncată pe Agerpres, motiv pentru care reprezentanţii agenţiei de presă mentionate au făcut dovada că redactorii nu au publicat o asemenea ştire, ci doar o biografie a actorului, care mâine împlineşte 60 de ani. „Agerpres nu a difuzat niciodată abonaţilor Agenţiei Naţionale de Presă vreo ştire care să anunţe decesul actorului Marian Râlea. Singurul material jurnalistic din data de 19.12.2017 care conţine numele actorului este fişa documentară aniversară a lui Marian Râlea, care împlineşte 60 de ani pe 20.12.2017. Agerpres prezintă în mod obişnuit fişele documentare aniversare ale personalităţior cu o zi înainte de ziua lor de naştere, fapt regăsit, de altfel, şi în sumarele redacţiei Documentare-Arhivă date cu o seară înainte. Mai mult, ID-ul original al ştirii - 5204269 - se păstrează în continuare acelaşi, fapt care relevă că nu a avut loc nicio intervenţie asupra materialului.", explică reprezentanţii instituţiei paşii tehnici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE