Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rasturnare de situatie in cazul mortii Cristinei Stamate. De ce maladie ar fi suferit actrita

Postat la: 02.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristina Stamate a incetat din viata la doar patru zile de cand a murit buna ei prietena Stela Popescu, dupa o grea suferinta. Daca multi au spus ca actrita acuza grave afectiuni cardiace, ei bine, exista voci care merg pe ideea ca artista ar fi fost macinata si de o maladie necrutatoare!

In 2017, din primavara, actrita s-a retras de tot si a evitat sa se mai dea ochii cu lumea. Acest fapt ar fi avut, spun persoane apropiate din lumea artistica, o cauza si mai grava. «Cristina devenise o singuratica si nu mai isi dorea compania nimanui! Refuza orice intalnire si nici nu mai accepta vizite! Se pare ca totul i s-ar fi tras atunci de la ultimele analize pe care ea si le-ar fi facut, iar doctorii i-ar fi zis ca avea cancer. Nu stim cat de adevarat sau nu este totul, insa din acel moment, Stamate a noastra ar fi cazut intr-o depresie si nu si-ar mai fi dorit sa lupte pentru viata ei! Urmarile se stiu, in cateva luni a facut si un accident vascular cerebral, apoi a refuzat treptat sa mai traiasca», au dezvaluit apropiati ai actritei.

Regretata actrita a fost internata joi, 23 noiembrie la Spitalul de Urgenta Floreasca si suferea de mai multe boli. In aceeasi zi, Stela Popescu a fost gasita moarta in casa de fiica vitrega, Doina Maximilian. Din nefericire, la o zi dupa ce a fost inmormantata Stela Popescu, a incetat din viata si bune ei prietena, Cristina Stamate. Ea a fost ingropata pe 29 noiembrie pe Aleea Artistilor din cimitirul Bellu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE