Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Profeţiile incredibile ale Babei Vanga pentru 2018

Postat la: 26.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit Babei Vanga, anul viitor vor avea loc două evenimente importante. Clarvăzătoarea din Bulgaria a spus că în 2018, China va deveni următoarea "superputere" a lumii, în locul Statelor Unite, şi "o nouă formă de energie" va fi descoperită pe planeta Venus.

In legătură cu prima predicţie, jurnaliştii britanici spun că pare plauzibilă. Vă reamintim că în urmă cu doi ani, grupul de cercetare The Conference Board a estimat că până în 2018 contribuţia Chinei la PIB-ul global o va depăşi pe cea a Statelor Unite. Şi chiar şi cea de-a doua profeţie anunţată pentru anul viitor are şanse să devină realitate. Asta pentru că în iulie 2018, Sonda Solară Parker va fi lansată şi va intra pe o orbită de 6,5 kilometri în jurul Soarelui, chiar în atmosfera acestuia, pentru a măsura activitatea suprafeţei exterioare a Soarelui. Deşi sonda nu va ajunge efectiv pe Venus, ea va folosi forţa gravitaţională a planetei ca să se mişte astfel încât să facă măsurătorile. Baba Vanga a susţinut că această misiune va duce la descoperirea unei noi forme de energie. De asemenea, Baba Vanga a făcut predicţii până în secolul 51, când a spus că lumea va pieri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE