Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Printul Harry recunoaste ca se iubeste cu Meghan Markle si e suparat pe cei care i-au hartuit iubita

Postat la: 08.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zvonurile s-au dovedit a fi adevarate! Printul Harry (32 de ani) a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca se iubeste cu actrita americana Meghan Markle (35 de ani). Nu a fost un anunt tocmai fericit, insa. Harry este foarte indignat ca iubita lui a fost „victima abuzului si hartuirii" din partea presei. Acesta sustine ca Meghan a fost tinta unor comentarii rasiste si sexiste.

Printul Harry se teme pentru siguranta iubitei lui si este foarte dezamagit ca nu o poate apara in fata comentariilor rautacioase, potrivit comunicatului dat presei de Palatul Kensington. Desi este constient de curiozitatea oamenilor in ceea ce priveste viata lui privata, Harry considera ca anumite ziare britanice, dar si straine, au sarit calul si au jignit-o pe Meghan Markle. De cateva luni, Harry are o idila transatlantica cu celebra actrita Meghan Markle. Printul nu a mai avut o iubita oficiala din 2014. Cei doi s-au cunoscut in Toronto (Canada), acolo unde ea filmeaza pentru serialul „Suits". Luna trecuta, ea si Harry au petrecut cateva zile romantice in Canada, unde printul a vizitat-o in secret. Meghan a fost casatorita cu producatorul Trevor Engelson pana in 2013, iar despre Hrry s-a zvonit ca a avut mai multe idile pasionale cu alte celebritati. Cu toate acestea, el nu a mai avut o relatie stabila de doi ani, de cand s-a despartit de Cressida Bonas.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE