Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primul mesaj al trupei The Cranberries după moartea solistei Dolores O'Riordan: „Suntem devastaţi"

Postat la: 16.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Decesul solistei trupei irlandeze The Cranberries a fost tratat, iniţial, de poliţia londoneză drept „inexplicabil". Poliţia Metropolitană a confirmat astăzi că dosarul întocmit a fost transferat spre investigaţie medicilor legişti, potrivit The Guardian.

„Suntem devastaţi în urma morţii prietenei noastre Dolores. Era un talent extraordinar şi am fost privilegiaţi să facem parte din viaţa ei din anul 1989, când a luat naştere The Cranberries. Lumea a pierdut un adevărat artist", au transmis membrii trupei The Cranberries, chitaristul Noel Hogan, basistul Mike Hogan şi toboşarul Fergal Lawler.

Se pare că artista avea numeroase probleme de ordin emoţional şi psihic, susţin prietenii apropiaţi, dar şi dureri de spate acute care au forţat-o să anuleze multe dintre show-urile programate în 2017, situaţie care a întristat-o profund. De altfel, chiar Dolores O'Riordan a mărturisit anul trecut că s-a luptat cu depresia şi alte boli mintale aproape toată cariera sa, culminând în 2013 cu o tentativă de sinucidere. Mai mult, cântăreaţa a dezvăluit că a fost abuzată în copilărie ceea ce a dus la apariţia altor probleme.

Dolores O'Riordan, originară din comitatul irlandez Limerick, a devenit un star internaţional după ce a început să cânte alături de trupa The Cranberries, la vârsta de 18 ani, când a mers la audiţie după ce a văzut un anunţ în ziar.

Trupa The Cranberries, una dintre cele mai populare formaţii rock din anii '90, a lansat şase albume de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale formaţiei irlandeze se află piese precum „Linger", „Dreams", „Zombie", „Ode to My Family", „Ridiculous Thoughts", „Salvation", „Free to Decide" şi „Promises".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE