Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primele imagini de la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra. Cum au arătat ginerele și mireasa

Postat la: 15.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adrian Mutu se cunună religios duminică, 15 octombrie 2017, cu Sandra, cea care este mama mezinului său, Tiago. Ziarul Libertatea a publicat primele imagini de la nunta cunoscutului fotbalist, al carui nas a fost Cosmin Contra.

Fostul fotbalist Adrian Mutu trăiește cele mai frumoase momente din viața lui. Duminică, 15 octombrie 2017, cel supranumit Briliantul și-a creștinat fiul, Tiago, pe care îl are din relația cu Sandra. Botezul a aviut loc la o biserică din Pipera.

La ieșirea din biserică, Adrian Mutu a avut și un accident, mașina în care se afla lovindu-se de o mașină aparținând unui post de televiziune. După botez, Adrian Mutu și partenera sa de viață, Sandra, au mers acasă pentru a se schimba și pentru a se pregăti de cununia lor religioasă. Evenimentul are loc la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală.

Adrian Mutu a arătat impecabil în costumul de ginerică, în timp ce Sandra, mireasa, a fost superbă într-o rochie extrem de fină și de delicată, cu mâneci lungi și decorată cu cristale Swarovski. A fost extrem de relaxată și a împărțit zâmbete în stânga și-n dreapta în cea mai fericită zi din viața ei. Printre invitați s-a aflat și celebrul luptător Sandu Lungu.

Adrian Mutu se află la cea de-a treia căsnicie. El a mai fost însurat cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat. Ulterior, fostul sportiv s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gomez, din Republica Dominicană, cu care are două fete.

Sursa: Libertatea

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE